Valentijnsmenu 12-13-14/2

  • 3 smoelverwennertjes
  • Tartaar van zalm, zure room & dille
    of
    Tataki van rund met dressing
    of
    Langoustines met kruidenboter (+ €5.00)
  • Varkensrack met garnituur & rozemarijnaardappeltjes
    of
    Op vel gebakken skrei met zeekraal, preipuree & dyonaise
    of
    Babykreeft Florentine met saffraanrijst (+ €10.00)
  • Amandelgebak met kwarkmousse, rode vruchten & coulis
    of
    Bordje Franse kazen (+ €5.00)

Prijs: € 37.00 per persoon

 

Al onze gerechten zijn te bestellen voor take away!

U bent niet beperkt tot de keuze op deze pagina.

U kan ook kiezen uit onze gewone menukaart, terug te vinden onder het tabblad "kaart".

Al deze gerechten zijn ook verkrijgbaar op bestelling.

Bij voorkeur 2 dagen vooraf bestellen, maar bel gerust en we kijken wat nog mogelijk is.

"Take away weekend" Bestel 1 dag op voorhand!

Voorgerechten

  • Carpaccio van tonijn €13.50
  • Scampi van de chef of scampi kruidenmix €13.00
  • Rundscarpaccio met ganzenlever en truffelolie €17.00
  • Zeebaars met appel, tomaat en curry €15.00

Hoofdgerechten: 

  • Côte à l'os (2 pers.) met peper- of champignonsaus, slaatje en frietjes €52.00
  • Eendenborstfilet met sinaassausje & erwtjes €21.00
  • Slibtong (3 stuks) met verse tartaar, slaatje & frietjes of puree €24.00
  • Tarbot meunière met puree €19.00
  • Kreeft 700gr belle vue of gegratineerd met pasta (2 dagen vooraf te bestellen) €45.00
  • Paling in tomatensaus of in het groen of gebakken €26.00

Dessert:

  • Soesjes met chocolade saus €9.00
  • Tarte Tatin €7.00

Afhaalmenu, bel je bestelling door en het staat klaar!

  • balletjes in tomatensaus 9,00 €
  • chocomousse 7,00 €
  • dagschotel 9,50 €
  • frieten 2p 4,00 €
  • garnaalkroket 4,50 €
  • gratin 4,00 €
  • kaaskroket 3,50 €
  • kroketten  3,00 €
  • macaroni 9,00 €
  • linguini met kip, sojasaus en groeten €11.00
  • lasagne met geitenkaas €9.00
  • normandische tongfilet 21,00 €
  • penne à l'arabiatta 9,00 €
  • puree 1p 3,00 €
  • puree 2p 5,00 €
  • rundscarpaccio 12,00 €
  • Scampi chef met pasta 19,50 €
  • dagsoep 7,00 €
  • spaghetti bolognese 9,00 €
  • stoofvlees 12,00 €
  • paardenworstjes (3 stuks) 11.00 €
  • videe 12,00 €
  • witte chocomousse met speculoos 9,00 €
  • zalmfilet mosterdsaus en puree 17,00 €
  • tarbot met kreeftensaus en puree 19.00 €
  • Coq au vin €15.00
  • varkenshaasje champignonsaus met gebakken aardappelen 17.00 €
  • ossobuco met pasta 21.00 €
  • Konijn €21.00

Weekendmenu

  • Kaaskroketjes
  • Steak (200gr) + saus, slaatje, frietjes
  • Chocomousse

€ 30.00  per persoon

Deze menu is max. te verkrijgen met 8 personen.

Genietersmenu

  • Wachtbordje
  • Scampi’s van de chef
  • Cote à l’os (1300gr), slaatje, frietjes
  • Witte chocolademousse met crumble van speculoos
  • Fles huiswijn

€ 95 voor 2 personen