Weekendmenu

  • Hapje van de chef
  • Kaaskroketjes
  • Steak (200gr) + saus, slaatje, frietjes
  • Dame Blanche (2 bollen)

€ 32.00  per persoon

Deze menu is max. te verkrijgen met 8 personen.

Genietersmenu

 

  • Wachtbordje
  • Scampi’s van de chef
  • Sorbet
  • Cote à l’os (1300gr), slaatje, frietjes
  • Coupe advocaat
  • 1/2 liter huiswijn

€ 99 voor 2 personen

Maandmenu februari

  • Hapje van de chef
  • Pot au feu met traag gegaarde varkenswangetjes, fijne groentjes & lichte jus
  • Sorbet
  • Gebakken zeebaars met kruidenpuree, brunoise van knolselder & zeekraal met wittewijnsaus en winterpostelein
  • Gemarineerde ananas met witte chocolademousse en koffiecrumble

Prijs per persoon €49.00

Maandmenu maart

  • Hapje van de chef
  • Kabeljauwhaasje met erwtenzalf en mousseline
  • Sorbet
  • Mixed grill met slaatje, 2 koude sausjes en frietjes
  • Trio van crème brûlée (koffie, appelsien, vanille)

    Prijs per persoon €49.00.

Paasmenu/maandmenu april

  • Hapje van de chef
  • Asperges met rauwe ham, rucola & parmezaan
  • Sorbet
  • Lamsfilet met primeurgroentjes, gratin en mosterdsaus
  • Trio van passievrucht

Prijs per persoon €49.00