Take away of home delivery

Beste klanten Vanaf 19 oktober tot en met 13 december moeten wij verplicht sluiten n.a.v. de coronamaatregelen. Maar niet getreurd, onze take away of home delivery is terug in voege! Check ons afhaalmenu onder het tabblad take away of kies iets van onze gewone kaart. U kunt zowel vooraf bestellen of gewoon naar onze "winkel" komen en daar iets uitkiezen. Elke dag open ook op dinsdag! Tot snel!

Al onze gerechten zijn te bestellen voor take away!

U bent niet beperkt tot de keuze op deze pagina.

U kan ook kiezen uit onze gewone menukaart, terug te vinden onder het tabblad "kaart".

Al deze gerechten zijn ook verkrijgbaar op bestelling.

Bij voorkeur 2 dagen vooraf bestellen, maar bel gerust en we kijken wat nog mogelijk is.

Sinterklaasmenu verkrijgbaar op 4, 5 & 6/12!

  • Aperoschotel
  • Koud vissersbordje 
  • Parelhoenfilet met seizoensgroenten, dragonsaus & gratin
  • Panna cotta met witte chocolade en crumble

Prijs: €37.00/persoon

Bestel bij voorkeur ten laatste 2 dagen vooraf.

Take away eindejaar!

Onze feestdagen zullen er dit jaar jammer genoeg wat anders uit zien. Maar niet getreurd, wij zorgen ervoor dat u van hetzelfde feestmaal kan genieten bij u thuis.
Stel zelf je menu samen uit volgende keuzes:

Hapjes:

  • Gegratineerde oesters €3.00/stuk
  • Carpaccio van sint-jakobsnootjes met truffel €2.50/hapje
  • Zwarte pens met crème van aardpeer €2.00/hapje
  • Mini tomaat garnaal €3.00/hapje

Soepen:

  • Bisque van garnalen verfijnd met Armagnac €10.00/liter
  • Tomatensoep met balletjes €7.00/liter
  • Roomsoepje van pastinaak met zalmsnippers & bieslook €8.50/liter

Koude voorgerechten:

  • Wildpaté met eendenmousse, eendenborst & garnituur €14.00
  • Terrine van ganzenlever met appel, uien konfijt, crumble & rozijnentoast €13.50
  • Carpaccio van hertenfilet met dressing van honingmosterd €12.00

Warme voorgerechten:

  • Kaaskroketten €3.50/stuk
  • Garnaalkroketten €4.50/stuk
  • ½ kreeft (350gr) Belle Vue of gegratineerd €24.50
  • Zeeduivel met duxelle van champignons, groene asperges & saffraan sausje €15.00

Hoofdgerechten:

  • Hertenkalffilet met appel, veenbessen, witloof, spruitjes & wildjus €25.00
  • Kreeft 700gr Belle Vue of gegratineerd €46.00
  • Eendenborstfilet met sinaassausje & erwtjes €21.00
  • Wit van fazant met graantjesmosterd, Brussels loof & rozemarijn €22.00
  • Parelhoenfilet met Ardeens sausje & seizoensgroenten €18.00
  • Kabeljauwfilet met prei €21.00

Keuze uit: puree, gratin, kroketten, amandelkroketten, frietjes of pasta

 

Desserten:

  • Panna cotta met kokos, ananas & crumble €8.00
  • Javanais met crème Anglaise & chocoladeschilfers €8.00
  • Witte chocomousse, met crumble van spéculoos €8.00
  • Crème van kastanjes, met mascarpone & macarons  €9.00
  • ​Buche (keuze uit framboos, koffie-caramel of chocolade) €4.90/pers.
  • Bordje Franse kazen met chutney, vijgen, dadels en noten €14.00

Kidsmenu €19.00 :

  • Tomatensoep met balletjes of 1 kaaskroket
  • Videe met frietjes of fishsticks met spinaziepuree
  • Chocomousse

Deze gerechten zijn verkrijgbaar vanaf donderdag 24 december tot en met zondag 17 januari.
Bestellingen voor 24 & 25/12 dienen binnen te zijn voor 22/12.
Bestellingen voor 31/12 & 01/01 dienen binnen te zijn voor 29/12.
Anders 2 dagen vooraf te bestellen.
Bestellen via mail op evelien@devernieuwing.be.

"Take away weekend" Bestel 1 dag op voorhand!

Voorgerechten

  • Foi gras met garnituur en rozijntoast €16.00
  • Scampi van de chef of scampi kruidenmix €13.00
  • Rundscarpaccio met ganzenlever en truffelolie €17.00
  • Roodbaars met appel, tomaat en curry €15.00

Hoofdgerechten: 

  • Côte à l'os (2 pers.) met peper- of champignonsaus, slaatje en frietjes €52.00
  • Hertenfilet met wintergarnituur en amandelkroketjes €25.00
  • Hazenfilet "Arlequin", wintergroenten & amandelkroketjes €26.00
  • Fazant met graantjesmosterd, wintergarnituur & amandelkroketjes €22.00
  • Fazantenroulade gevuld met truffel, foi en spinazie met spruitjes & amandelkroketjes €24.50
  • Slibtong (3 stuks) met verse tartaar, slaatje & frietjes of puree €24.00
  • Tarbot meunière met puree €19.00
  • Kreeft 700gr belle vue of gegratineerd met pasta (2 dagen vooraf te bestellen) €45.00
  • Paling in tomatensaus of in het groen of gebakken €26.00

Dessert:

  • Soesjes met chocolade saus €9.00

Afhaalmenu, bel je bestelling door en het staat klaar!

  • balletjes in tomatensaus 9,00 €
  • chocomousse 7,00 €
  • dagschotel 9,50 €
  • frieten 2p 4,00 €
  • garnaalkroket 4,50 €
  • gratin 4,00 €
  • kaaskroket 3,50 €
  • kroketten  3,00 €
  • macaroni 9,00 €
  • linguini met kip, sojasaus en groeten €11.00
  • lasagne met geitenkaas €9.00
  • normandische tongfilet 21,00 €
  • penne à l'arabiatta 9,00 €
  • puree 1p 3,00 €
  • puree 2p 5,00 €
  • rundscarpaccio 12,00 €
  • Scampi chef met pasta 19,50 €
  • dagsoep 7,00 €
  • spaghetti bolognese 9,00 €
  • stoofvlees 12,00 €
  • paardenworstjes (3 stuks) 11.00 €
  • videe 12,00 €
  • witte chocomousse met speculoos 9,00 €
  • zalmfilet mosterdsaus en puree 17,00 €
  • kabeljauwfilet met kreeftensaus en puree 21.00 €
  • wildragout met garnituur 22.00 €
  • varkenshaasje blackwell met gebakken aardappelen 17.00 €
  • konijn met appelmoes en rode kool 21.00 €

Weekendmenu

  • Kaaskroketjes
  • Steak (200gr) + saus, slaatje, frietjes
  • Chocomousse

€ 30.00  per persoon

Deze menu is max. te verkrijgen met 8 personen.

Genietersmenu

  • Wachtbordje
  • Scampi’s van de chef
  • Cote à l’os (1300gr), slaatje, frietjes
  • Witte chocolademousse met crumble van speculoos
  • Fles huiswijn

€ 95 voor 2 personen