Nieuwe uitbaters!

Op 1 augustus 2019 werd de fakkel doorgegeven. Dochter Evelien neemt samen met twee van hun trouwe medewerkers Isuf en Ipek het restaurant over, onder de naam De Vernieuwing 2.0. Ons restaurant blijft je verwennen met dagelijks versbereide lunches en een heerlijk maandmenu. We verwelkomen je in De Vernieuwing 2.0 steeds met een glimlach!

Weekendmenu

  • Hapje van de chef
  • Kaaskroketjes
  • Steak (200gr) + saus, slaatje, frietjes
  • Dame Blanche (2 bollen)

€ 32.00  per persoon

Genietersmenu

 

  • Wachtbordje
  • Scampi’s van de chef
  • Sorbet
  • Cote à l’os (1300gr), slaatje, frietjes
  • Coupe advocaat
  • 1/2 liter huiswijn

€ 99 voor 2 personen

Maandmenu september

  • Hapje van de chef
  • Gerookte zalm met dilleroom, krokante toast
  • Sorbet
  • Lamsfilet, tijmsausje, groenten, gratin
  • Roomijs, krieken, crème Anglaise

Prijs per persoon 49.00 euro 

Maandmenu oktober

  • Hapje van de chef
  • Wildpastei, gerookte eendenborstfilet, rozijnentoast
  • Sorbet
  • Everzwijn, knolselderpuree & wildgarnituur
  • Speculoosbavarois, speculoosijs & Caramel

Prijs: € 49.00 per persoon.