Valentijn 14 & 15 februari met DJ!

Menu: Smoelverwennertjes *** Trio van kreeft (tartaar, gegrild & bisque) of Tartaar van kalf, gebakken foi, zalf van pastinaak & chips van zoete aardappel *** Passioneel opkikkertje *** Skrei met mangetout, zeekraal, mousseline & pomme chateau of Gegrild speenvarken met lentegroenten, vleesjus & wedges. *** Liefdevol palet van zoete zonde => op vrijdag € 55.00/persoon => op zaterdag met DJ en ambiance => € 65.00/persoon Reservatie verplicht met keuze van vis of vlees. Reservatie op zaterdag met voorschot van € 30.00/persoon.

Weekendmenu

  • Hapje van de chef
  • Kaaskroketjes
  • Steak (200gr) + saus, slaatje, frietjes
  • Dame Blanche (2 bollen)

€ 32.00  per persoon

Deze menu is max. te verkrijgen met 8 personen.

Genietersmenu

 

  • Wachtbordje
  • Scampi’s van de chef
  • Sorbet
  • Cote à l’os (1300gr), slaatje, frietjes
  • Coupe advocaat
  • 1/2 liter huiswijn

€ 99 voor 2 personen

Maandmenu januari

  • Hapje van de chef
  • Ravioli van geitenkaas met boschampignons & jus de cepe
  • Sorbet
  • Deconstructie van ratatouille, lamsnootje & rösti
  • Verassingsbol met nougatijs, brownie & chocolade caramelsaus

Prijs per persoon €49.00 

Maandmenu februari

  • Hapje van de chef
  • Pot au feu met traag gegaarde varkenswangetjes, fijne groentjes & lichte jus
  • Sorbet
  • Gebakken zeebaars met kruidenpuree, brunoise van knolselder & zeekraal met wittewijnsaus en winterpostelein
  • Gemarineerde ananas met witte chocolademousse en koffiecrumble

Prijs per persoon €49.00